Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde 19 Nisan 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilanına göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü  bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı 657 Sayılı Devlet memurları kanunun kapsamında yapılacak sınav ile sözlemeli olarak 4/B statüsünde Kamu Personeli alım ilanı yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü  toplamda 3 kişilik pozisyon ile bünyesine, 1 (Bir) Kaptan Pilot (Uçak) / Kaptan Adayı (Uçak), 1 (Bir) Bakım / Test Pilotu (Helikopter) ve 1 (Bir) Helikopter Makinisti alacak.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Trükiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Orman Genel Müdürlüğünce yapılacak Mülakata başarılı olmak, yapılacak Güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek ve pozisyonuna göre belirtilen özel nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek ve ilgili sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına 24 Nisan 2018 tarihinde saat 09:00 itibari ile başlayacak olup, en geç 02 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 16:00 a kadar Beştepe Mah. Söğütözü Cad.No:8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğüne şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Son başvuru gününden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metnine ulaşarak özel şartlar ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim