Orman Genel Müdürlüğüne pilot ve makinist alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığının yayımlamış olduğu ilan ile 3 kişilik sözleşmeli personel alımında başvurular devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı OGM personel alımı başvurularında kazanan adaytlar 657 sayılı DMK'nın 4B maddesi uyarınca çalıştırılacaklar. Ayrıca adayların başvurularda yoğun ilgi ile karşıladığı başvurular için 2 Mayıs tarihine kadar devam edilecek. Başvuru şartları neler?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Orman Genel Müdürlüğünün KPSS şartı olmadan 3 kişilik sözleşmeli personel alımı başvuru şartları belli oldu. T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK'nın 53. maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamak, askerliği yapmış olmak, ayrıca eğitim şartlarını taşımış olmak, diğer yandan güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu olarak sonuçlandırılmak genel şartları bulunuyor. Pozisyonlara ait özel şartları taşıyan adayların başvuruların alınması ardından mülakat sınavından başarılı olanlar kazanmış olacaklar. 

ÖZEL ŞARTLAR NELER

Kaptan Pilot Başvuru özel şartları neler?

Helikopter test pilotu özel şartları neler?

Helikopter Makinisti özel şartları neler?

BAŞVURU TARİHLERİ VE BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Kaptan pilot, Helikopter test pilotu ve Helikopter makinisti alımlarına başvurular 24 Nisan tarihinde başladı. 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 16:00'da başvuruların alınması bitecek. Son başvuru tarihinden önce şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmak isteyenlerin Ankara Yeni Mahallede bulunan (Adres : Beştepe Mah. Söğütözü Cad.No:8/1 06560) Orman Genel Müdürlüğüne başvuru yapması gerekiyor. Başvuruda ogm.gov.tr adresinden temin edilecek olan başvuru formu, diploma, adli sicil beyanı, 2 adet vesikalık fotoğraf, alınan eğitimleri içeren sertifikalar, yabancı dil belgesi sağlık sertifikası ile Orman Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden temin edilecek olan pilot formu, pilot lisansı, uçuş kayıt çizelgesi onaylı uçuş çizelgesini temin etmeleri ve başvuruda sunmaları istenilmektedir. Başvuruda istenilen belgelere ilişkin detayları başvuru kılavuzundan inceleyebilirsiniz. 

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim