Devlet Personel Başkanlığı geçtiğimiz günlerde yayımlamış olduğu ilanına göre bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre adaylar başvurularına 24 Nisan 2018 tarihinde başlayacaktır. Ancak adayların başvuru yapabilmesi için aranan nitelikleri mutlaka taşıması şarttır. Ayrıca adaylara bu yönde Mülakata yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) bünyesine 3 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre 3 kişilik kadro ile, 1 (Bir) Kaptan Pilot (Uçak) / Kaptan Adayı (Uçak), 1 (Bir) Bakım / Test Pilotu (Helikopter) ve 1 (Bir) Helikopter Makinisti alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Orman Genel Müdürlüğü alımını yapacağı bu 3 pozisyon için adaylardan genel olarak, yapılacak Güvenlik ve Arşiv Araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Mülakatta başarılı olmak şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan ve Orman Genel Müdürlüğü ilanın da belirtilen özel şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR?

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Orman Genel Müdürlüğü alım ilanı 20 Nisan 2018 tarihinde yayımlanmış olup, adayar başvurularına 24 Nisan 2018 tarihinde saat 09:00 itibari ile başlayacaklardır. Buna göre adaylar en geç 02 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilana başvurular, İstenilen belgeler ile birlilte, Beştepe Mah. Söğütözü Cad.No:8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğüne şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER NELERDİR?

Orman Genel Müdürlüğü başvuru sırasında adaylardan, OGM resmi internet sitesinden indirelecek başvuru formu, Diploma Veya Mezuniyet belgesi örneği, Adli Sicil kaydı, Sağlık Sertifikası, Pilot Lisansı veya onaylı Uçuş kayıt Çizelgesi, Yabancı Dil Yeterlilik Belgeleri, 2 adet vesikalık fotoğraf, Alınan eğitimlere ilşkin Sertifika örneği, OGM internet sayfasından temin edilecek Pilot Bilgi Formu ve Uçuş Kayıt defterinin (Logbook) ilk ve son 2 sayfasının fotokopisi veya onaylı Uçuş Kayıt Çizelgesi belgleri istenecektir. Adaylar başvurularını bu belgeler ile birlikte yapacaklardır. İlanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim