Ülkemizin petrol konusunda en tanınır ve Türkiye geneli binlerce farklı konumda şubesi bulunmakta lan ender firmalar arasında gösterilen Opet Petrolcülük Anonim Şirketi yeni yatırımlarını sürdürmekte, bayi açılışlarını gerçekleştirmekte ve personel alımlarını da sürdürmektedir.

Opet Petrolcülük Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre Opet Petrolcülük Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Olan Firma: Opet Petrolcülük Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Başvurusu Kabul Edilen Şehirler: Tüm Türkiye
Farklı Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Opet Petrolcülük Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10'a yakın farklı pozisyon için tüm Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Bayi Akaryakıt Nakliye Sorumlusu
SAP FI İş Analisti
Teknik Denetim Görevlisi
Bakım Mühendisi
Mekanik Proje Koordinatörü,
Genel Başvuru
Operatör

Yukarıda verilmekte olan pozisyonlar için Opet petrol firması personel alımı yapacaktır. Peki adaylar ilgili ilanlara nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Opet Petrolcülük Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte olup adaylar firma bünyesinde görev yapmak için aşağıdaki link vasıtası ile pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/bKxnZF
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ