Uçak Taşımcılığı konusunda ülkemizin en bilindik firmaları arasında giren Onur Air nitelikli personel alımları ile daha da büyümek istiyor. Firma şuanda yaz aylarının olması ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanına yolcu götürmekte ve müşterilerin sayısının artması ile birlikte yeni uçuş seferleri eklemektedir. Kabin Memuru konusunda sıkıntı çeken Onur Air yeni alınacak uçaklarla beraber boşalacağını düşündüğü kontenjanları doldurmak için personel alımı yapacağını duyurdu. Ancak bu sefer personel alımı değişik yapılacak. İŞKUR'un istihdam garantili kurslarını örnek alan firma Işık Üniversitesi ile anlaştı ve adaylara önce kurs verecek daha sonrasında %100 istihdam sağlayacak. Bu şekilde her adaydan 6 bin 500 lira ücret alınacak.

Mülakatlar Işık Üniversitesi ile Yapılacak

Onur Air'de kabin memuru olarak çalışmak isteyen adaylar ilk olarak Işık Üniversitesi tarafından yapılacak olan mülakatlara katılacak. Bu mülakatlar sözlü yapılacak olup adayın fiziki görünümüne bakılacak ve diksiyonu kontrol edilecek. İşi yapmasında her hangi bir sakınca görülmeyen adaylar 6 bin 500 lira ücret karşılığında kursa alınacak. Kurslar Onur Air ve Işık Üniversitesi birlikteliği ile yapılacak olup adaylara %100 istihdam şansı verilecek.
Erkek ve Bayan adayların tamamı alınacak olup adayların mutlaka İngilizce bilmesi ve erkek adayların İngilizce dahilinde bir farklı dil daha bilmesi gerekiyor. Söz konusu firmalar ile görüşmek isteyen adaylar aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilir

İletişim Kurulabilecek Adresler

IŞIK ÜNİVERSİTESİ
Büyükdere cad. No:194 Maslak / İstanbul

Eğitim Ücreti:

6.500TL (KDV Dahil)
Banka kredisi ve kredi kartına taksit imkanları için lütfen iletişime geçiniz.

Bilgi ve Kayıt için:

E-Mail: [email protected]
Tel: 0212 286 49 11 / 6123
GSM: 0530 093 85 13
Editör: TE Bilisim