Nilüfer Turizm kurulduğu ilk günden bu yana müşteri memnuniyetine oldukça önem vermiş ve Türkiye'nin dört bir yanına seferler düzenlemeyi amaç edinmiştir. İlk günlerde her bölgeye firma tarafından seferler düzenlenmese de şuan Nilüfer Turizm Türkiye geneli oldukça tanınmış bir marka haline geldi. Yaz ayının gelmesi ve tatil sezonunun başlaması ile sefer sayılarını daha da artıran Nilüfer Turizm müşteri memnuniyetinin azalmaması ve nitelikli işçiler ile daha çok tercih edilme isteği ile bünyesinde bulunan boş pozisyonları doldurma kararı aldı. Sizlerde hemen Nilüfer Turizm'e iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Nilüfer Turizm kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Bagaj görevlisi,
Araç görevlisi
Bilet satış yetkilisi
Çağrı merkez,
Kaptan
Muhasebe
Bilgi İşlem

Yukarıda adı geçen pozisyonlarda istihdam etmek isteyen adayların tamamı Nilüfer Turizm'de çalışabilir.

Kimler Başvurabilir

Müşteri ilişkilerine önem veren
Diksiyonu düzgün
Kılık kıyafetine özen gösteren
Bakımlı ve sağlık sorunu çalışmaya yatkın
İstihdam edeceği pozisyona göre bilgi ve belgeye sahip

Yukarı maddeler halinde belirtilmiş olan nitelikler adaylarda olması gereken niteliklerden bazılarıdır. Eğer bu maddelerde ki niteliklere sahip ve Nilüfer Turizm'de istihdam etmek istiyorsanız hemen firmanın İnsan Kaynakları resmi internet sitesinden iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Sizler için aşağıya takip linki bırakıyoruz.

https://www.nilufer.com.tr/isbasvuru.php
Editör: TE Bilisim