Nike Personel Eleman Alımı İş İlanları

Nike personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Nike bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere bazı pozisyonlarda personel eleman alıyor. Sizde Nike ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Nike firmasını tanımayan yoktur. Ülkemizde de çok tercih edilen spor markası bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Aynı zamanda firma personel alımları ile ülkemizde istihdama da katkı sağlamaktadır. Her yıl Nike Personel Alımı ilanları ile alım yapan firmada alımlar insan kaynakları tarafından gerçekleştirilmektedir. Biz de site olarak firmanın iş ilanlarını sizler için sitemizde paylaşmaya devam ediyoruz. İnsan kaynaklarından yapılan açıklamalarda firmaya personel alımı yapılırken nelere dikkat edildiği de açıklanmıştır.

Dünyanın en önde gelen spor markalarından olan Nike, ABD merkezli bir firmadır. Şirket spor giyim tasarımı ve satışı yapmaktadır. Nike markasının ismi Yunan mitolojisindeki zafer tanrıçasından gelmektedir. Nike firmasının Converse gibi bağımsız markaların da sahibi olduğu bilinmektedir. Nike Personel Alımı ilanları ile alım yapan firmanın üretiminin tamamına yakınını uzak doğu asyadaki üretim evlerinde yapılmaktadır. Firmanın ülkemizdeki ilanları daha çok satış üzerine açılmaktadır. Şu anda firmanın dünya genelinde 25 bin çalışanı bulunmaktadır. Bir çok futbol takımının da sponsorluğunu yapan firmanın dünya çapında büyük bir ünü vardır. Nike firmasının en çok personel alımı yaptığı departman satış danışmanı departmanıdır. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinde bulunan Nike mağazalarında bu departmana personel alımları yapılmaktadır. Siz de firmada personel olmak istiyorsanız ilanları takip edebilirsiniz.

Eğer siz de Nike Personel Alımı ilanları ile firmanın bir çalışanı olmak istiyorsanız ilan şartlarını taşımanız gerekir. Bu şartlar şu şekildedir;

Mağazacılığı kendine meslek ve yaşam tarzı olarak seçmiş,

Mağazacılık sektöründe deneyimli,

Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile markalarımızı en iyi şekilde temsil edecek,

En az lise mezunu,

İşinde fark yaratacak yetkinliklere sahip,

Yoğun iş temposunda müşteri odaklı servis anlayışından ödün vermeyecek,

Tercihen yabancı dil bilgisi olan ,

Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,

Bay ve Bayan adaylar.