Bugün makalemizde iş ilanları ve personel alımlarından bahsedeceğiz. On binlerce kişinin iş aradığı, işinden memnun olmayıp yeni bir iş arayışı içinde olan kişiler bu makalede yazılanları takip ederek aradıkları iş fırsatlarını bulabilirler. Türkiye’nin ünlü et üreticisi Namet müşterilerine sağlıklı, doğal ve lezzetli ürünlerin garantisini vererek üretimlerine son hız devam ediyor. 150 den fazla ürün çeşitliliği ile 2014 yılında Maret markasını da bünyesine katarak büyümesine hız verdi. Hızla büyümeye devam eden bu şirkette çalışmak isterseniz yapmanız gereken tek şey makaleyi okumaya devam etmek. Çünkü Namet Gıda Personel Eleman Alımı ile kadrosuna yeni bireyleri kazandırmayı hedefliyor.

Son teknoloji ile dünyanın en iyi standartlarına uygun olarak üretim yapan Namet Gıda kalite ve gıda güvenliği belgelerinin yanı sıra TSE ürün ve hizmet yeterlilik belgesine sahip bir gıda şirketidir. Sürekli olarak devam ettirdiği personel eğitimi ile iş gücü potansiyelini durmadan yükseltmektedir. 2010 yılında macar salam ürünü ile Altın ambalaj ödülüne layık görülen Namet, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü tarafından da 2011 yılında teşekkür belgesiyle onurlandırılmıştır. Namet Gıda Personel Eleman Alımı ile üniversitelerin gıda mühendisliği bölümünden mezun olan, Kocaeli ve çevresinde ve İstanbul anadolu yakasında ikamet eden üretim sorumlusu, kalite sağlama sorumlusu, kalite kontrol şefi gibi açık olan pozisyonlarda eleman alımı yapacaktır. Açık olan pozisyonlara göre eğitim ve şartlar değişmektedir. Teknik lise ve Meslek yüksek okullarının elektrik bölümlerinden mezun olan elektrik teknisyeni, finans görevlisi ve veterinerlik fakültesi mezunu veterinerler de iş başvurusunda bulunabilir.

Eleman alımı yapılacak pozisyonlar ve aranan nitelikler yukarıda yazıldığı gibidir. Gıda sektöründe çalışmak isteyenler, bu sektörde kariyer yapmayı planlayanlar İnternet üzerinde ki iş ilanlarından genel başvuru formlarını doldurarak başvurularını yapabilirler. İş arayanlar için böyle büyük bir firmada çalışmak kaçırılmayacak bir fırsattır. Sofralarınızda güvenle ve afiyetle tükettiğiniz lezzetli ürünlerin üretiminde çalışmak ayrı bir deneyim ve kazanç olacaktır. Onun için hiç vakit kaybetmeden başvurunuzu yapın ve yeni bir işe yeni deneyimler kazanarak başlayın.
İlana Başvurular için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/namet-gida-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c10722-p786/
 
Editör: TE Bilisim