MSC Türkiye Geneli Personel Eleman Alımı

MSC personel alımı gerçekleştiriyor. MSC bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak adına bünyesine genel başvuru ilanı ile farklı bölgelerden personel alacak. Sizde MSC ailesine katılmak için bu fırsatı kaçırmayın ve haberimizin devamını inceleyiniz.

MSC Gemi Acenteliği personel alımı gerçekleştiriyor. MSC Gemi Acenteliği çıkarmı olduğu genel başvuru ilanı ile bir çok iş sahibi olmak istiyeni tüm Türkiye genelinde olmak üzere en az lise mezunu olmak şartı ile ailesine dahil edecek. genel başvurular şirket dahilinde yapılmakta ve yaptığınız genel başvurular MSC Gemi Acenteliği vari tabanına gönderilerek, oluşacak herhangi bir boş pozisyonda sizin kriterlerinize ve niteliklerinize uygun pozisyon için değerlendirmeye alınacaktır. MSC Gemi Acenteliğinin istediği bazı genel şartlar şöyledir:

   - İletişim becerisi ve takip yönünden becerili adaylar,

   - En az lise mezunu,

   - Takım çalışmasına yatkın,

   - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan adaylar,

   - Askerliğiniz bitirmiş olan adaylar ( erkek adaylar için ),

Geçerli şartlardır. Ayrıca alımlar tüm Türkiye genelinde gerçekleşeceği için başvuruda bulunurken hangi şehirden diye arama yapmanıza gerek yoktur. Çalışma saatleri tam zamanlı olup, alınacak personellerden Deneyim aranmıyacaktır.

MSC Gemi Acenteliği Genel Başvuru ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıda verilmiş olan bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/msc-gemi-acenteligi-a-s-msc-shipping-agency-s-a/msc-genel-basvuru-is-ilani-i533981/?&tmpsno=1&isaramalog=384305959&sirano=29&isaratipi=2