Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte istihdam edilmek üzere toplam 396 memur alınacak. Bir çok Bakanlık gibi Milli Savunma Bakanlığı'da memur alımı yapmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı 396 sivil memur alımı ne zaman başlıyor. İşte bu soruların cevapları.

Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesi üzerinden ilana çıkan Milli Savunma Bakanlığı, en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu.KPSS puanı ile alım yapacak olan Milli Savunma Bakanlığı, hangi ünvanlar için personel alımı yapacak? aday başvuruları ne zaman başlıyor? 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan personel alımı 28 Aralık 2017 tarihinde başlayarak 12 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecektir. Bu ilanı başvuruda bulunacak adaylar ise www.msb.gov.tr resmi adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvurularını tamamlayabilir ler. 

Sizlere yukarıda vermiş olduğumuz adres üzerinden istenilen belgeleri orijinal olarak doldurarak tamamlayınız ve aday sırasında sizlere verilecek olan aday numarası ile birlikte başvurunuzu daha sonra kontrol edebilirsiniz.
 

Editör: TE Bilisim