Ülkemizin önemli kargo firmaları arasında yer alan ve sadece Türkiye değil hem yurt içi hemde yurt dışı sayısız bölgeye taşımacılık gerçekleştirmekte olan MNG Kargo yatırımlarına arama vermemekte ve özellikle Türkiye'nin dört bir yanına hizmetlerini götürebilmek için yeni anlaşmalar gerçekleştirmektedir.

Yatırımlarına devam etmekte olan MNG Kargo yurt içi ve yurt dışı taşımacılık anonim şirketi personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre personel alımı yapıldığı görülüyor peki pozisyonlar nelerdir ve ilan detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

MNG Kargo iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, bilgisayar kullanabilir olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, erkek adaylar için askerlik sorunu olmamak gibi şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

MNG Kargo farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre bütçe ve finansal raporlama uzmanı, araç tedarik sorumlusu, orta düzey yönetici, sistem yöneticisi, veri bilimcisi, mobil yazılım uzmanı, mağaza yöneticisi, yardım masası uzman yardımcısı, web yazılım uzmanı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını gerçekleştirecek. Buna göre adayların https://goo.gl/g3Jxum linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak uygun pozisyonlar için başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim