Ülkemizin önemli kargoculuk firmalarından bir tanesi olan ve hem yurt içi hemde yurt dışı taşımacılık yapmakta olan MNG Kargo en uygun fiyat ve en iyi hız ile ulaştırma prensibini benimseyerek müşteri memnuniyetini artırmaya ve müşteri hacmini geliştirmeye çalıştırmakta olup özellikle Türkiye'nin dört bir yanına yeni yatırımlar yapmaya da devam etmektedir.

MNG Kargo açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için aralıklarla personel alımları da gerçekelştirmekte olup genel olarak alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden duyurmakta ve başvuruları da buradan kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda MNG Kargonun personel alımı yaptığı görülüyor. Peki alınan pozisyonlar ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

MNG Kargo kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre kurumsal müşteri hizmetleri personeli, orta düzey yetkili, çağrı merkezi personeli, bütçe ve finansal raporlama personeli, saha satış ve pazarlama personeli, veri bilimcisi, veri giriş elemanı gibi kadrolar için personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvurular yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MNG Kargo bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle pozisyonlar için aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Genel olarak pozisyonlar için farklı şartlar aranmakta olup bu şartlar hakkında bilgi edinmek ve müracaat etmek isteyen adayların https://goo.gl/g3Jxum linkini kopyalaması ve tarayıcıların url bölümüne yapıştırması ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA