Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK ) personel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanan ilana göre Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 238 işilik boş kadrosu ile personel alımı yapacağını belirtti. Adaylardan bu yönde bazı nitelikler aranmakta olup, bu nitelikler doğrultusunda başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca ilgili ilan için başvurular Türkiye İş kurumu ( İŞKUR ) üzerinden alınacaktır.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesine, 10 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 3 Elektrik Teknisyeni, 2 Kaynak Teknisyeni, 15 Kimya Teknisyeni, 18 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 12 Mekatronik Teknisyeni, 6 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Endüstriyel Kalıp Teknisyeni, 2 Metal Teknolojisi Teknisyeni, 1 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Teknisyeni, 2 Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni, 3 Vinç Operatörü, 2 İnşaat Teknolojisi Teknisyeni, 1 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, 2 Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni, 2 Dökümcü, 1 Kaynak Teknisyeni, 2 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Tornacı (Torna Tezgahı Operatörü), 12 Kimya Teknisyeni, 2 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 1 Görüntü Ve Ses Sistemleri Teknisyeni, 6 Kimya Teknisyeni, 27 Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni, 12 Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni, 16 Tesviyeci, 2 Metal İşleri Teknisyeni, 2 Metalurji Teknisyeni, 1 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Teknisyeni, 1 Güvenlik Sistemleri Teknisyeni, 1 Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni, 1 Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni, 1 İklimlendirme Sistemleri Teknisyeni, 1 Soğutma Sistemleri Teknisyeni, 1 Yapı Tesisat Sistemleri Teknisyeni/Isıtma Ve Doğalgaz İç Tesisatı Teknisyeni, 52 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 4 Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni, 3 Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni ve 6 Elektrik-Elektronik Teknisyeni olmak üzere toplamda 238 kişilik kadro ile alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu olan Perosnel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Bu yönde adayların Lise veya Dengi okul mezunu olmaları ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerkemektedir. Ayrıca adayların öncelik olarak, Eğitim Durumu, Tecrübe, Yabancı dşl gibi durumları öncelik olarak tutalacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan adaylar başvurularına yayım tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 10 Gün içrisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 25 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. İlgili ilan için başvurular, İlanın yayımlandığı İl Hizmet merkezlerinden veya İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgiye Buradan İlanın metnini inceleyerek veya İŞKUR üzerinden öğrenebilirsiniz.