Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliği için farklı pozisyon ve niteliklerde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramaksızın 26 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru işlemleri'de Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ) Personel Daire Başkanlığı 26 kişilik boş kadro ile, 1 Marangoz, 1 oto Döşemecisi, 1 Armadör İşçisi, 1 Metal Saç İşleme İşçisi, 1 Lastik İmal İşçisi, 10 Uçak Bakım Teknisyeni, 1 Lastik Teknisyeni, 1 Metal Teknolojisi Teknisyeni, 8 Saraç, 1 Metal Boyacı ve 1 otomotiv Kaporta işçisi olmak üzere toplamda 26 işçi personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Özel kanun veya diğer mevzuatnda belirtilen şartları taşımak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, gibi ve Pozisyonunda göre belirtilen eğitim seviyelerinde eğitimini tamamlamış olmaları gereklidir. Buna göre alımlar en az lise mezunu olan adyalar için geçerli oalcaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 27 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İŞKUR üyelik şifreleri ile giriş yaparak İŞKUR üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girdiklerinde İş Yeri Ünvanı kutusuna MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI şeklinde yazarak arama yaptıklarında ilanlar çıakcaktır.

Editör: TE Bilisim