Milli Savunma Bakanlığı yaptığı duyurusunda bünyesinde bulunan memur personel ihtiyacını karşılamak amaçlı 135 kişilik boş kadrosu ile Sivil Memur alımı gerçekleştirecek. Milli Savunma Bakanlığı duyurusunu 30 Aralık 2016 tarihinde yapmıştı. Yapılan duyuruya göre başvurular, duyurunun yayınlandığı günden itibaren en son 06 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. Yani başvuru yapacak adaylar en geç bugün başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular online olarak olacak olup adaylardan aşağıdaki şartlar aranacaktır. 

Alınacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Kamu haklarından mahrum bulunmamaları, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir görevde zorunlu çalışmıyor olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından veya arşiv araştırmasından olmulu sonuçlar alabillmek, Sözleşmeli Subay, Astsubay, Uzman Erbaş veya sözleşmeli er olarak görev yapmıyor olmak, herhangi bir terör örgütüne üyeliği bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise, Önlisans ve Lisans düzeyinde puan almış olmak, şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuru Nasıl ve Ne Zaman Yapılır?

(1) Başvurular, www.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 30 Aralık 2016-06 şubat 2017 tarihi saat 17.00’a kadar yapılacaktır. Başvuru formunun Genel Ağ üzerinden doldurulması esnasında kendinize ait bir aday numarası belirlenecektir. Daha sonra bu numarayı kullanarak, kendi bilgilerinizi kontrol edebilir, varsa değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Başvuru bilgilerinizi ve aday numaranızı gizli tutmanız gerekmektedir.

(2) Başvuru formunu doldurmayı müteakip “Başvurumu Kaydet” sekmesine bastığınızda başvurunuz tamamlanmış olacak ve karşınıza çıkacak sayfada başvurunuzla ilgili bilgiler (tercihleriniz, aday numaranız vb.) yer alacaktır. Bu sayfanın çıktısını almanız faydanıza olacaktır.

(3) Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim