Ülkemizin en bilinir ve en çok personel ataması yapan kamu kurumlarından bir tanesi olan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açık pozisyonları için Maliye Bakanlığının verdiği onaylar doğrultusunda alımlar gerçekleştirmektedir. Öğretmen alımları ve memur laımları yapıldığı gibi kurum okulların hijyenik olması için hizmetli alımları da gerçekleştirmektedir. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İŞKUR Toplum Yararına Programı kapsamında atama yapmaya devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Türkiye geneli 47 bin 850 kişilik hizmetli, temizlik görevlisi, onarım ve bakım personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Buna göre ilgili ilanlara müracaatlar halen devam ediyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

MEB Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan devlet okulları için toplam 47 bin 850 kişilik temizlik görevlisi, çevre düzenleme personeli, hizmetli alımı gerçekleştirmektedir. Peki bu ilanlara adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Yukarıda yer almakta olan linki takip edecek olan adaylar Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere tüm kurumların ilanlarını görebilir. İlgili bölüme giren adayların ''ara'' butonuna basması ve Milli Eğitim Bakanlığı temizlik görevlisi, çevre düzenleme personeli, hizmetli sınıfları için yayımlanan İŞKUR Toplum Yararına Program (TPY) ilanlarına müracaatlarını tamamlayabilir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

MEB 9 BİN 473 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Editör: TE Bilisim