Ülkemizin en teknolojik mağazaları arasında yer almakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi ülke geneli yatırımlarına devam ederek hızlı bir büyüme sağlayan firmalar arasında yer almaktadır. Yeni şubeler açmakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımları da yapıyor.

Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları online iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Migros Ticaret Anonim Şirketi İlan Edilen Pozisyon: 90'a Yakın Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Migros Ticaret Anonim Şirketi kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 90'a yakın pozisyon duyurmuştur. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. BÖLGE MİGROS SEZONLUK MAĞAZA PERSONELİ BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI YENİ AÇILACAK MAĞAZALARA PERSONEL MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI PAZARLAMA OPERASYON UZMAN YARDIMCISI BÖLGE MİGROS KASAP PERSONELİ gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR

Migros Ticaret firması yayımladığı 90'a yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlara başvurularını yapabilir.

https://goo.gl/Gk2uEr

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim