Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan teknolojik mağazaları ile hizmetlerine devam etmekte olan Migros Ticaret Anonim Şirketi yatırımlarına ara vermeden devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı yapacak ve Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Migros Ticaret Anonim Şirketi
İlan Edilen Pozisyon: 70'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Migros Ticaret Anonim Şirketi kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 70'e yakın pozisyon duyurmuştur. Pei hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

BÖLGE MİGROS SEZONLUK MAĞAZA PERSONELİ
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
YENİ AÇILACAK GELİBOLU MJET MAĞAZA PERSONELİ
MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI
PAZARLAMA OPERASYON UZMAN YARDIMCISI
BÖLGE MİGROS KASAP PERSONELİ

BAŞVURULAR

Migros market 70'ye yakın duyurduğu pozisyon için personel alımı yapacaktır. Migros bünyesinde istihdam etmek isteyen ve pozisyonlar için başvuru yapmayı düşünmekte olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek gerekli başvurularını internet üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Gk2uEr
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ