Migros Türkiye Geneli Alım Yapacak
Migros personel alımı yapacak. Migros bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere tüm Türkiye genelinde Kasiyer alacak. Başvurular için ve daha ayrıntılı bilgi almak için haberimizin devamını okuyunuz.
Migros yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin çalışan ihtiyacını gidermek adına Tüm Türkiye genelinde en az lise mezunu veya en az Lise öğrencisi çok sayıda Kasiyer alacak. Migros Türkiyede son 9 yıldır beğenilen parekende şirket arasındadır. Migros hem müşterisine hemde çalışanına büyük saygı göstermektedir. Migros bünyesinde çalışmak demek kariyerinizi yönünde çok iyi bir seviyelere gelecek olmanızı belirtir.
MİGROS'TA KASİYER NE İŞ YAPAR ?
Migros bünyesinde kasiyer pozisyonunda yerini alan personel adayları, Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten ve Müşteri ilişkilerine destek vermekten sorumlu olan personeldir. 
Migros alacağı personellerde bazı genel nitelikler aramaktadır. Bu niteliklere uygun olan adaylar başvuruda bulunabilir. Ayrıca Migros Kasiyer pozisyonunda yerini alacak olan personellerin çalışma süresi Tam zamanlıdır.
ARANAN NİTELİKLER:
- En az lise mezunu olan adaylar ve ya lise öğrencisi olan adaylar,
Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek olan adaylar,
Başvurularınız gerçekleştirebilirler.
Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim