Mağazacılık alanında önemli yatırımlar yapan ve teknoloji ile mağazayı birleştiren Migros Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonların doldurulması, işlemlerin hızlandırılması ve müşteri memnuniyetinin artması için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Migros Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonlarına Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıyor. Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı başladı ve müracaatlar sürüyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Migros Ticaret Anonim Şirketi

İlan Edilen Pozisyon: 75'e Yakın

Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanan 75'e yakın ilan için personel alımı yapılıyor. Çok sayıda eleman alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

BÖLGE MİGROS SEZONLUK MAĞAZA PERSONELİ
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
YENİ AÇILACAK GELİBOLU MJET MAĞAZA PERSONELİ
MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI
PAZARLAMA OPERASYON UZMAN YARDIMCISI
BÖLGE MİGROS KASAP PERSONELİ

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta 75'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURU YAPMAK

Migros personel alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını da yine aşağıda ki link aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Gk2uEr
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim