Ülkemizin teknolojik mağazaları konusunda önder markalar arasında yer alan Migros Ticaret Anonim Şirketi hızla yatırımları ile büyümeye devam ettiği gibi eski şubeler, yeni şuıbeleri ve taşımacılık konusunda personel alımları gerçekleştirmektedir. Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir.

Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında yurt genelinde yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Migros Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Market Firması: Migros Ticaret Anonim Şirketi
Farklı Pozisyon Sayısı: 90'a Yakın
Türkiye Geneli Alınacak Eleman: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 90'a yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Buna göre aşağıda verilmiş olan pozisyonlar için eleman alımı yapılacak.

TAZE GIDA PERSONELİ
ÜRÜN GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
MİGROS MAĞAZA PERSONELİ
MİGROS TAZE GRUP ELEMANI
KASİYER
PAZARLAMA STAJYERİ
MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
KASAP PERSONELİ
MİGROS MAĞAZALARI KASİYER-TEZGAHTAR

BAŞVURULAR

Yukarıda Migros marketin personel alımı yapacağı kadrolar ve ilan bilgisine ilişkin pek çok bilgi verilmiştir. Adayların başvuru yapmaları için aşağıda yer alan linki takip etmesi ve buradan başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/xXF3sp
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim