Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam eden ve mağazalarında pek çok farlı kategori üzerinde satış gerçekleştirmekte olan Migros Ticaret Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte uygun gördüğü alanlara yeni mağaza açılışlarını gerçekleştirmeye de devam etmektedir.

Buna göre Migros Ticaret Anonim Şirketi aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için de personel alımı gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Migros Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve diğer detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Migros Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre en az lise mezunu olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak, güler yüzlü olmak, yoğun çalışma sistemine uygun olmak gibi şartlara adayın sahip olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor ve nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURU VE POZİSYON BİLGİLERİ NEDİR?

Migros Ticaret Anonim Şirketi yüzlerce personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor. Yayımlanan ilanlara göre bölge migros mağaza personeli, bölge migros sıcak satış elemanı, bölge migros kasap personeli, crm operasyon destek uzmanı(dönemsel), satın alma uzman yardımcısı, sistem geliştirme proje stajyeri, ölge migros kasiyer-tezgahtar personeli, meyve/sebze tezgahtarı, yazılım geliştirme uzmanı, toptan satış uzmanı / sorumlusu vb. gibi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmekte olup başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/xXF3sp linkini kopyalaması tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git tuşuna basarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR BURADA