Türkiye'nin dört bir yerinde bulunan pek çok alışveriş merkezi ile anlaşma yaparak neredeyse bir kata tamamen mağaza kuran ve caddelerin, sokakların en işlek yerlerine kurulan son teknoloji ile donatılmış mağazacılık anlayışına sahip Migros Ticaret Anonim Şirketi mağazalarda çalışacak farklı pozisyonlara personel ilanı yayımladı.

Migros Ticaret Anonim Şirketi  tarafından ilan edilen 70'e yakın pozisyon için personel alımı yapılmaktadır. Peki Migros Ticaret Anonim Şirketi  hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir ve Migros Ticaret Anonim Şirketi  personel alımı ilanına ilişkin detaylar nelerdir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Migros Ticaret Anonim Şirketi
İlan Edilen Pozisyon: 70'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Migros Ticaret Anonim Şirketi kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 70'e yakın pozisyon duyurmuştur. Pei hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

BÖLGE MİGROS SEZONLUK MAĞAZA PERSONELİ
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
YENİ AÇILACAK GELİBOLU MJET MAĞAZA PERSONELİ
MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI
PAZARLAMA OPERASYON UZMAN YARDIMCISI
BÖLGE MİGROS KASAP PERSONELİ

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyona Migros personel alımı yapmakta olup ilanlara müracaat etmek isteyen adaylarına aşağıda ki linki takip etmesi ve başvurularını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/Gk2uEr
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ