Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile farklı kategorilerde satışını gerçekleştirmekte olan ticaret markası Migros Ticaret Anonim Şirketi mağazalarını son teknoloji ile donatmakta ve akıllı market olarak bilinmekte olup yeni bölgeler için şube açılışlarını da sürdürmektedir.

Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet göstermekte olan Migros Ticaret Anonim Şirketi yatırımlarını artırdığı gibi yeni bölgeler için personel ve eleman alımı da gerçekleştirmektedir. Migros tarafından kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile yeni duyurulan tüm ilanları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Migros Ticaret Anonim Şirketi farklı pozisyonlar için yayımladığı iş ilanlarına personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, başvuru yapacağı ilgili reyon alanında bilgi sahibi olmak, sorumluluk sahibi olmak, genç ve dinamik olmak, müşteri memnuniyetine önem göstermek gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve adaylar Migros Ticaret Anonim Şirketi bünyesine nasıl başvuru yapabilir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Migros Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre avukat, teknik servis uzmanı, bölge mağaza yöneticisi, enerji planlama uzmanı, teknik satınalma uzmanı, bölge migros mağaza personeli, kasiyer, kasap, meyve sebze tezgahtarı, sezonluk mağaza personeli, kozmetik ürünleri mağaza personeli vb. gibi alanlar için eleman alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların öncelikle https://goo.gl/xXF3sp linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar tüm ilanları görebilir ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim