Ülkemizde faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte olan Migros Ticaret Anonim Şirketi mağazacılık sektörü ile teknolojiyi buluşturarak yeni nesil mağazalarında faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor.

İnteraktif iş ilanları sitelerinden Migros Ticaret Anonim Şirketi için yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 100'e yakın pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Migros Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için alım yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Migros Ticaret Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 100'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Migros Ticaret Anonim Şirketi 100'e yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapıyor.
BÖLGE MİGROS SEZONLUK MAĞAZA PERSONELİ
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
YENİ AÇILACAK GELİBOLU MJET MAĞAZA PERSONELİ
MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI
PAZARLAMA OPERASYON UZMAN YARDIMCISI
BÖLGE MİGROS KASAP PERSONELİ

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere Migros Ticaret Anonim Şirketi 100'e yakın pozisyon için personel alımı yapılıyor. Migros Ticaret Anonim Şirketinin alım ilanına başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki link aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Gk2uEr
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ