Türkiye'nin mağazacılık sektörünün en önemli firmaları arasında yer almakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi yeni yatırımlarına devam ettiği gibi müşteri kalitesini ve ilişkilerini artırabilmek için açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlaan ilanlara bakıldığında 80 farklı pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımına ilişkim detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Market Firması: Migros Ticaret Anonim Şirketi
Farklı Pozisyon Sayısı: 80
Türkiye Geneli Alınacak Eleman: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 80 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Buna göre aşağıda verilmiş olan pozisyonlar için eleman alımı yapılacak.

TAZE GIDA PERSONELİ
ÜRÜN GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
MİGROS MAĞAZA PERSONELİ
MİGROS TAZE GRUP ELEMANI
KASİYER
PAZARLAMA STAJYERİ
MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
KASAP PERSONELİ
MİGROS MAĞAZALARI KASİYER-TEZGAHTAR

BAŞVURULAR

Migros Ticaret Anonim Şirketi yukarıda verilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için market personeli alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda verilmiş olan linki takip ederek adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/xXF3sp
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim