Ülkemizin dört bir yanında bulunan en büyük market, mağaza firmalarından bir tanesi olan Migors Türkiye'nin farklı noktalarına yeni şube açmaya devam etmekte olup büyüme oranını da giderek artırmaktadır. Büyüme oranının artması ile personel alımı gerçekleştirmekte olan Migros açık pozisyonlar hakkında resmi internet sitesinden bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları sitelerinden de personel alımı yapacağı kadroları duyurmaktadır.

Migros Ticaret Anonim Şirketinin interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni yayımladığı ilanlara bakıldığında çok sayıda açık pozisyon için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılacak

Migros Ticaret Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı açık pozisyonlar için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilecektir.

BÖLGE SATIŞ SORUMLUSU
İÇ ANADOLU VE ORTA-BATI KARADENİZ M/S PERSONELİ
BURSA BÖLGE MİGROS KASİYER/TEZGAHTAR
OPERASYON DESTEK UZMANI
OSMANİYE MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI
ERZURUM MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI
LEVENT BÖLGE MAĞAZA PERSONELİ
ŞİŞLİ BÖLGE MAĞAZA PERSONELİ
MECRA SATIŞ SORUMLUSU

Migros Ticaret Anonim Şirketi yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı kadro için personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar için gerekli niteliklere adayın sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/1p7Gcm
Editör: TE Bilisim