Ülkemizin dört bir yanında bulunan ve açtığı mağazalarda farklı kategorilere ait ürünlerin satışını yaparak müşteri memnuniyetini artırmakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi sahip olduğu mağazaların sayısını artırarak uygun bulduğu yeni alanlara yeni şube kurulumlarına devam etmektedir.

Açık olan tüm pozisyonların doldurulması için personel alımı gerçekleştirmekte olan Migros Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. İlanlar kariyer siteleri üzerinden duyurulmakta olup İşin Olsa ekibi olarak tüm ilanları siz değerli okurlarımız için birleştirdik. Peki hangi pozisyonlar personel alımları yapılıyor.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Migros Ticaret Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre kozmetik satış elemanı, mağaza personeli, bölge Migros taze gıda personeli, insan kaynakları iş ortağı, proje stajyeri, iş geliştirme uzman yardımcısı, dönemsel operasyon destek uzmanı, yazılım uzmanı gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta pek çok pozisyon için Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların öncelikle https://goo.gl/xXF3sp linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar tüm ilanları görebilir ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim