Mevlana Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştiriyor. Mevlana Kalkınma Ajansının alım ilanı 25 Eylül 2017 tarihinde başvuruları başlamıştı, ancak başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda boş kadrolara başvuru yapabilirler. Buna göre Mevlana Kalkınma Ajansı,  toplamda 15 kişilik boş kadro ile personel alacak. Mevlana Kalkınma Ajansı, 1 adet iç denetçi (Konya), 2 adet destek personeli (Konya) ve 12 adet uzman personel (10 adet Konya- 2 adet Karaman)alımı gerçekleştirecek.

Adaylar bu kadrolara isterlerse Kamu Personeli Seçme Sınavı ile başvuru yapabilir, İsterlerse de sadece tecrübe ile KPSS şartı olmadan başvuru yapabilirler. Yukarıda belirttiğimiz kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar genel olarak aşağıdaki nitelikleri taşımak zorundadırlar.

ALIM ŞARTLARI NEDİR?

Mevlana Kalkınma Ajansı alım yapılacak kadrolar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu görevlerinden çıkartılmamış ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, yurtiçi veya yurtdışı seyehat engli bulunmamak, herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır. Bu şartlar dışında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ile başvuru yapacak adaylar KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar Mevlana Kalkınma Ajansı başvurularına 25 Eylül 2017 tarihinde başlamışlardı. Buna göre adaylar başvurularını en geç 06 Ekim 2017 tarihi saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte "Şeyh Sadrettin Mahallesi Feritpaşa Caddesi No: 18 Meram/KONYA"  adresine şahsen veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak başvurularda oluşacak geçikmelerden Ajans sorumlu değildir. bunun dışında e-posta veya faks ile yapılan başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir. Başvurusu onaylanan adaylar ise Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sınava tabii tutulacaklardır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim