Mevlana Kalkınma Ajansı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için personel alımı yapacağını belirtti. Bildiriye göre, Mevlana Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksiklği için farklı pozisyonlarda KPSS li veya KPSS şartı olmadan alım yapacak. Adaylar genel şartları taşıdıkları dahilinde isterlerse Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ile veya isterlerse iş tecrübesi ile başvuru yapabilirler.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Mevlana Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliği için toplamda 15 kişilik boş kadro ile personel alacak. Mevlana Kalkınma Ajansı, 1 adet iç denetçi (Konya), 2 adet destek personeli (Konya) ve 12 adet uzman personel (10 adet Konya- 2 adet Karaman)alımı gerçekleştirecek.

ALIM ŞARTLARI NEDİR?

Mevlana Kalkınma Ajansı alım yapılacak kadrolar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu görevlerinden çıkartılmamış ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, yurtiçi veya yurtdışı seyehat engli bulunmamak, herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır. Bu şartlar dışında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ile başvuru yapacak adaylar KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 25 Eylül 2017 tarihi ile 06 Ekim 2017 tarihleri arasında saat 17:30 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvurularının onaylanması halinde sınava tabi tutulacaklardır. Başvurular başvuru tarihleri içerisinde, istenilen belgeler ile birlikte "Şeyh Sadrettin Mahallesi Feritpaşa Caddesi No: 18 Meram/KONYA"  adresine şahsen veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak başvurularda oluşacak geçikmelerden Ajans sorumlu değildir. bunun dışında e-posta veya faks ile yapılan başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar ise aşağdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İlanın Tam Metni