İnternet sitesi üzerinde yapılmış olan açıklamaya göre Memorial Sağlık Grupları bünyesinde çalıştırılmak için 66 kişinin işe alınacağı duyuruldu. Peki alınacak olan bir personeller arasında uygun olan pozisyonlar hangileri ve uygun olan pozisyonlara kaç kişi alınacak? Yazımızın devamında hemşire, uzman ve pratisyen hekimler ile ilgili olarak kaçar adet alım yapılacağı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Çeşitli Meslek Gruplarına İhtiyaç Var

Hastane bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan iş kollarının oldukça geniş olduğunu söyleyebiliriz. Hemşire, pratisyen hekim, kadın hastalıkları. acil servis uzmanı, dahiliye uzmanı, doğum uzmanı, kulak burun boğaz uzmanı ve üroloji uzmanı gibi çeşitli alanlarda personele ihtiyaç olduğu yapılan açıklamalar arasında yer alıyor. Bahsetmiş olduğumuz Memorial Sağlık Grubu uzun zamandan beri bu sektör içerisinde yer almakta olan bir şirket olduğu için. personel alımları yaparken de bazı gerekli şartlar aramaktadır. Aranmaktadır olan şahıslar arasında ise;

- Minimum lise veya yüksekokul diploması olan
- Öğrenme ve kendini geliştirmeye uygun olan
- Gelecek hakkında ciddi anlamda hedefleri belli olan
- Sözlü ve bununla beraber ile iletişim sırasında karşı taraf ile sağlıklı bir biçimde iletişim kuran
- Ekip çalışması sayesinde çok daha verimli işler çıkarmaya uygun olan
- Mümkün olduğu kadar genç yaştaki kişiler, aranmakta olan şartlar arasında yer alıyor.

Bahsetmiş olduğumuz personel alımlarını hangi illerde gerçekleşeceği ile ilgili olarak; İstanbul için 38 adet, Ankara için 9 adet, Antalya için 19 adet, Kayseri için 6 adet ve son olarak da Diyarbakır için 5 adet personel alınacağı açıklandı. Aynı zamanda Memorial Sağlık Grubunun yapmış olduğu açıklamalara bakarak hemşireler için özel lojman imkanın da sunulmuş olduğunu belirtelim. Başvuru yapmak için internet sitesi üzerinden gerekli olan formu doldurmanız yeterli olacaktır.
http://www.kariyer.net/website/isara/firmaprofil.aspx?firmano=2096
Editör: TE Bilisim