Medical Park Personel Eleman Alımı

Medical Park personel alımı gerçekleştiriyor. Medical Park bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere personel alıyor. Sizde Medical Park ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Medical Park Hastaneleri Türkiye’nin bir çok yerinde hizmet veriyor. Türkiye çapında yaptığı personel alımları ile istihdama da katkı sağlayan hastane de siz de personel olabilirsiniz. Medical park personel alımı ilanları ile bir çok ilde yıl sonuna kadar personel alımı yapacak. Öncelikli olarak profesyonel çalışanlara kadrosunda yer veren hastaneye siz de başvuru yapabilirsiniz. Deneyiminiz var ise diğer adaylara göre bir adım öndesiniz demektir.

2015 yılının son aylarına yaklaştığımız bu günlerde Medical park personel alımı ilanları verilmeye devam ediyor. Henüz alınacak personel sayısı net olarak belli olmasa da firma açtığı ilanlar ile dönem dönem alım yapıyor. Şu anda da hastanenin açık olan çok sayıda ilanı bulunuyor. Her gün güncellenen ilanları takip ederek siz de bu köklü hastane de personel olabilirsiniz. 2015 yılının son aylarına yaklaştığımız bu günlerde siz de bu fırsatı kaçırmadan değerlendirmek isteyenlerdenseniz hemen ilanlara göz atmaya başlayabilirsiniz. Şu anda hastanenin açık pozisyonları şu şekildedir;

- Ebe,

- Hemşire,

- Elektrik Teknisyeni,

- Muhasebe Stajyeri,

- Misafir Hizmetleri Gelişim Sorumlusu,

- Depo Görevlisi,

- Özlük Sorumlusu,

- Eczane Teknisyeni,

- Kurumsal İletişim Sorumlusu,

- Pazarlamacı,

- Raportör,

- Acil Servis Hemşiresi.

Medical park personel alımı ilanları hastanenin insan kaynakları bölümü tarafından personel ihtiyacına göre dönem dönem açılmaktadır. İlanlara hastanenin resmi internet sitesi üzerinden ve kariyer siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz. 2015 yılı sonuna kadar açık ilanlar yukarıdaki gibidir. Siz de bu ilanlara başvuru yaparak bu köklü hastanenin bir personeli olabilirsiniz. Hastanenin ilanlarını takip etmek için sitemizden de yararlanabilirsiniz. Yıl sonuna kadar bu fırsatı değerlendirin siz de bu köklü hastanede bir iş sahibi olun.

İlana Başvuruda Bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.secretcv.com/firma/medical-park-hastaneler-grubu-is-ilanlari

Editör: TE Bilisim