Teknoloji konusunda ülkemizin önemli firmaları arasında yer alan ve yurt geneli yatırımlarına sürekli olarak devam eden Media Markt Türkiye geneli mağazaları için personel alımları gerçekleştirmekte olup bu ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Media Markt tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar ve farklı şehirler için yurt geneli yüzlerce personel ve eleman alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Media Markt hangi pozisyonlar için  personel alıyor, personel alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Media Markt
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 115'e Yakın

ALINACAK POZİSYONLAR

Media Markt Türkiye geneli yayımladığı 115'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir.

Satış Takım Lideri
Genel Başvuru
Satış Danışmanı
E Ticaret Satış
Depo Görevlisi
Müşteri Hizmetleri
Kasiyer
Satış Sorumlusu
İdari İşler

BAŞVURULAR

Yukarıda Media Markt firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Media Markt bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, buradan pozisyonları görüntülemesi, pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi edinerek uygun pozisyonlara aynı kanal üzerinden formlar aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/EEzjaC
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim