Ülkemizde yıllardır faaliyetlerine devam eden, Media-Saturn Grubunun sahibi olduğu Media Markt müşteri işlemlerinin daha hızlı gerçekleştirilmesi için personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam etmektedir. Media Markt ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Media Markt tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli yüzlerce pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Media Markt hangi pozisyonlar için alım yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Media Markt

İlan Edilen Pozisyon: 100'e Yakın

Alınacak Pozisyon Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Media Markt tarafından ilan edilmiş olan 100'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor.

Genel Başvuru Engelli
Genel Başvuru
Depo Görevlisi
Pricing Specialist;
Eğitimdeki Mağaza Müdürü
Müşteri Hizmetleri Danışmanı
Satış Danışmanı
İdari İşler Takım Lideri
Kasiyer
Electromechanical Engineer
Multi-Channel & Project Manager

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar dahilinde Media Markt 100'e yakın ilan ettiği pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

NASIL BAŞVURULUR

Media Markt tarafından ilan edilmiş olan 100'e yakın pozisyon için Türkiye geneli personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvurulur. Buna göre adayların başvuru için öncelikli olarak aşağıda ki linki takip etmesi alım yapılan iller hakkında bilgi sahibi olması ve kendi illerinde ki ilanlar için müracaatlarını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/1XAe8R
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ