Ülkemizin teknoloji satış mağazası konusunda en lider markalardan bir tanesi olan ve özellikle nüfusu geniş şehirlere yaptığı yatırımlar ile sık sık gündeme gelen satış hacmini geliştiren ve yatırımların ara vermeden devam eden Media Markt büyüme oranını giderek artırıyor.

Devasa büyüklükte mağaza kurulumları ile ürün satışları gerçekleştirmekte olan Media Markt ihtiyacın olduğu mağazalar için kadroları, nitelikleri belirlemekte ve ilanları başvuruların başlaması için kariyer sitelerine göndermektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapılacağı görülüyor. Peki pozisyonlar ile başvuru bilgileri nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Media Markt iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, genç ve dinamik enerjili olmak, kılık kıyafetine ve müşteri memnuniyetine önem gösterir olmak, teknoloji ile bağlantılı ve bilgili olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Media Markt yayımlamış olduğu pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Satış danışmanı, part time satış danışmanı, kasiyer, depo görevlisi, kurumsal satış yöneticisi, operasyon proje müdürü, satış destek proje müdürü, satış takım lider, idari işler takım lideri, idari işler takım lider, müşteri hizmetleri satış personeli pozisyonlarına personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların https://goo.gl/Xwzqa8 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim