Milli Eğitim Bakanlığı okullarında eğitim faaliyetlerini sürdürdüğü gibi yine yurt genelinde okullarda eğitimin düzenli verilmesi, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması ve okulların hijyenik bir ortama dönüştürülmesi için farklı pozisyonlara çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 9 bin 473 güvenlik görevlisi ve 47 bin 850 temizlik görevlisi personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım ilanları nasıl yayımlanıyor, adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirecek.

İLANLAR NEREDEN YAYIMLANIYOR!

Milli Eğitim Bakanlığı okulları için güvenlik görevlisi ve hizmetli, temizlik görevlisi, bakım ve onarım kadroları için toplam 60 bin personel alımı gerçekleştirmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 9 bin 473 güvenlik görevlisi ve en az ilköğretim mezunu 47 bin 850 temizlik görevlisi alımı yapıyor.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar İŞKUR Toplum Yararına Programının resmi internet sitesine girebilir ve sol üstte bulunan Ara butonuna basarak tüm ilanları görebilirsiniz. Buradan Milli Eğitim Bakanlığı dahil olmak üzere tüm kurumların ilanlarını da inceleyebilir ve müracaatlarınızı okulun bulunduğu il, ilçedeki İŞKUR'a giderek başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

MEB 9 BİN 473 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BURADAN

MEB 60 BİN PERSONEL ALIMINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ