Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında en tanınır markalardan bir tanesi olarak bilinen MCDonalds kendi hazırlamış olduğu hamburger menü ürünlerini hem restoranlarından satışını yapmakta hemde internet üzerinden kapıya kadar siparişleri getirerek müşteri memnuniyetini artırmaktadır.

Ülkemizde giderek marka yolunda ilerlemekte olan MCDonalds açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki adaylar nasıl iş başvurusu yapabilir, MCDonalds iş ilanlarını nasıl görebilir? Tüm detayları adaylarımız için açıklıyoruz.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

MCDonalds resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlamış olduğu sayfada personel alımı iş başvurularını kabul ettiğini duyurdu. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Buna göre adayların https://goo.gl/MZtjzk linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak enter tuşu ya da git butonuna basması gerekmektedir.

Ardından adaylar karşılarına gelecek olan form bölümünde sırası ile çalışmak istediği merkez ofis, restoran bölgelerinden bir tanesini seçmesi ve isim soy isim, doğum tarihi, cinsiyet, resim, adres, ülke, şehir, cep telefonu, e-mail adresi, çalışılmak istediği il, eklemek istediği açıklama, öz geçmiş belgesi bilgilerini doldurarak en son gönder butonuna basması ve iş başvurusunu gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim