Ülkemizin en bilinen ve en kaliteli markaları arasında yer almakta olan Mavi yatırımlarına hızla devam ettiği gibi yine yeni koleksiyonlarını da kamuoyuna paylaşmaya devam etmektedir. Mavi açık pozisyonları için personel alımları yaparak mağazalarını doldurmakta ve yeni mağaza açılışları gerçekleştirmektedir.

Mavi tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor ve Mavi personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Mavi
Açık Pozisyon Sayısı: 50'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Mavi farklı pozisyonlar için öğrenci alımları dahil olmak üzere personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar hangileridir?

Satış Danışmanı
Mağaza Müdürü
Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu
Mağaza Müdür Yardımcısı
Stajyer Avukat
Ürün Planlama Sorumlusu

50'e yakın farklı pozisyon için personel alımı yapılmakta olup yukarıda bazı örnek pozisyonlar verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Mavi bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle aşağıdaki linki takip etmesi bu link üzerinden pozisyonları görüntülemesi, nitelikler hakkında bilgi edinmesi ve alınacak illere bakarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/L4T4Ti
DİĞER İLANLARI BURADAN

Editör: TE Bilisim