Ülkemizde 1991 yılında İstanbul'da kurulan ve ardından yurt dışına açılan Mavi şu anda 50'den fazla ülkede hizmetlerine devam etmektedir. Büyüme oranını daha da artırmakta olan Mavi yeni açtığı şubelerine personel alımları yapmaya devam ediyor. Mavi personel alımları interaktif iş ilanları sitelerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanlarına bakılan Mavi'nin 40'a yakın pozisyon için Türkiye geneli öğrenci ve part time başvurular dahil olmak üzere personel alımı yapılmaktadır. Peki Mavi hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Mavi

Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Mavi 40'a yakın ilan etmiş olduğu Türkiye geneli ilanlar ile personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

SATIŞ DANIŞMANI
ENGELLİ GENEL BAŞVURU
MAĞAZA MÜDÜRÜ 
MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI
SATIŞ PLANLAMA ASİSTANI
FİNANSAL PLANLAMA SORUMLUSU
PART TİME SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 40'a yakın pozisyona personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılır.

NASIL BAŞVURULUR

Mavi tarafından yayımlanmış olan pozisyonlara müracaat etmek isteyen adayların nasıl başvuru yapması gerekiyor. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlar için müracaatlarını kendi profilleri üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/XLjoWP
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ