Manisa Belediyesi, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bekçi alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile açıklanan yeni bir ilana göre KPSS şartı olmadan 6 kişilik bekçi alımları yapılacak. 

Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şirket bünyesinde görev almak üzere 6 adet Vardiyan Bekçi (su depoları) personelleri alınacağı belirtilmiştir. Alımların kurum dışı işçi alım üzerinden yapılacağı belirtildi. Buna göre başvuruların 13 Ağustos tarihinde alınmaya başlayacağı bekçi alımlarında başvuru detayları neler?

BAŞVURU DETAYLARI;

Adaylar 13 Ağustos tarihi itibari ile başvuru yapabileceği 6 kişilik bekçi alımında son başvuru 17 Ağustos tarihine kadar alınacak. MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan başvurularda Manisa, Şehzadelerde bulunan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Binası 16. kat adresinde 3 Eylül tarihinde görüşme yapılacak. Buna göre adayların vardiyan bekçi pozisyonunda asgari ücret ve % 10 daha fazlası ücret ile görev alacakları, çalışma saatlerinin 3 vardiya esasına göre yapılacağı, çalışma adresinin ise MASKİ genel müdürlüğü ile Yunusemre ilçesinde bulunan su depoları olduğu belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, meslek liselerin torna tasviye, elektrik elektronik sıhhi tesisat, manike bölümlerinden mezun olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, askerliği tamamlamış yada muaf olmaları, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde ikamet etmeleri A2 veya B sınıfı ehliyeti bulunmaları istenilmeketedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Diploma, ehliyet, nüfuz cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi, askerlik belgesi istenilmektedir. 

Başvuruya ilişkin iş alım kılavuzı için tıklayın

Editör: TE Bilisim