Alım duyurusu 2017 Aralık ayında yapılmış olan Maliye Bakanlığı personel alım ilanı ile sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup alım başvurularında son güne gelinmiştir. Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adyalar aşağıdaki detaylar yardımı ile bir an önce başvuru yapmaları gerekmektedir. Maliye Bakanlığı bu yönde bünesine, sözleşmeli Blişim kadrosu ile tam zamanlı çalışacak ve Aylık Brüt Sözleşme ücret tavanının 2 katı maaş ile 4 Yazılım Mühendisi alacaktır.

Maliye Bakanlığı büyesine alım yapacağını belirtti ve bu yönde Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü bünyesine istihdam etmek üzere 4 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacak. Maliye Bakanlığı alacağı bu kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacaktır. Ayrıca adayların 2016 veya 2017 yıllarına ait KPSS puan durumları esas alınarak adaylara sözlü veya uygulamalı olarak iki aşamadan oluşan Sınav yapılacaktır. Adayların KPSS puan sıralamasına göre kadro sayısının 10 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Maliye Bakanlığı kamu personeli alımı başvuruları en geç 19 ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar http://www.muhasebat.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nu doldurarak üzerine fotoğraf yapıştıracak ve istenilen belgeler ile birlikte Muhasebat Genel Müdürlüğüne (Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2. Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Dikmen/ANKARA) elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK?

Adaylar başvuru yapabilmeleri için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaları şarttır.

Ayrıca, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri gerekmektedir. Diğer nitelikler ve detaylı bilgi için ilanın tam metnini inceeyebilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim