Makine Kimya Endüstrisi Kurumu geçtiğimiz haftalarda işçi personel alımı duyurusu yapmıştı. Yapılan duyuruda, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 52 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Başvurular 11 Eylül 2017 tarihi itibari ile başlamıştı. Ancak halen başvuru yapmamış adaylar için artık başvurularda son günlere gelindi. Adaylar en geç 20 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Buna göre adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvurular, alım yapılacak İl Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr adresinden yapabilirler. 

Ayrıca Makine Kimya Endüstrisi Kurumu 52 kişilik kadroyu farlı bölgelerde ve farklı pozisyonlara verecektir. Toplamda 52 kişilik kadro ile Kırıkkale ve Ankara illerinde Teknisyen ve Tesviyeci alınacak. Adyalar bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans Seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları şarttır.  Bunun dışında Önlisans mezunu olan veya yetkili kuruluşlardan kadro branşından mesleki yeterlilik belgesi olanlar veya herhangi bir önlisans mezniyet olup lise ve dengi okul seviyesinde kadro branşından başvuru yapabilirler.

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK ) Ankara'da 5 Kimya Teknisyeni, 9 Makine Teknolojisi Teknisyeni olmak üzere toplamda 14 kişi alacak. 

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK ) Kırıkkale'de, 5 Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü ), 3 Kaynak Teknisyeni, 12 Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü ),  18 Tesviyeci  olmak üzere 38 kişi Olmak üzere Ankara ve Kırıkkale ilinde toplamda 52 kişi alınacak.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim