Devlet Personel Başkanlığı tarafından 12 Ocak 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı Sürekli İşçi alımı yapacağını belirtti. İlana göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne Terörle Mücadele Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan ( TMY ) 1 Sürekli işçi alımı yapacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesin toplamda 1 kişilik kadro ile işçi alımı yapacak olup ,adaylardan bu yönde Lise ve dengi okul - tornacılık, frezecilik, cnc, bilgisayarlı makine imalatı, endüstriyel kalıp branşlarının herhangi birinden mezun olmuş olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartları aranacaktır.

Adaylar bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda başvurularını gerçekleştiebilirler. Ayrıca adaylara Sınav yapılacak olup sınav ile ilgili detaylı duyurular ve bilgiler http://mkek.gov.tr/tr/notices_all.aspx?menu=2 adresinden ilan edilecektir. Ayrıca başvuru işlemi sonraı sınav yeri ve saati de bu adres üzerinden takip edilebilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilan yayınla alındığı tarih itibari ile başvurular başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. İlgili ilan Türkiye İş Kurumuna gönderilmiş olup ilan İŞKUR üzerinden yayımlanacaktır.Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Ocak 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim