Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK ) 24 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. Duyuruya göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK ) 1 kişilik boş pozisyon ile engelli kamu personeli alımı yapacak. Adaylar engelli statüsüne alınacak olup sürekli işçi görev yapacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden alınacak. 

Alım Yapacak Kurum:  Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK )
Alım Yapılacak Yer: MKE Mühimmat Fabrikası Müdürlüğüne
Alınacak Personel: 1 sürekli işçi ( Engelli )
Alım Yapılacak Bölge:  Kırıkkale
Öğrenim Seviyesi:  Lise ve dengi okul mezunu – CNC

BAŞVURULAR:

Adayların başvuru yapabilmesi için, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmaları ve Lise ve dengi okul mezunu – CNC mezunu olmak zorundadırlar.

Yukarıda da bilgisini vermiş olduğumuz üzere Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesine kamu personeli alıyor. Başvuru yapacak adaylar en ge. 02 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını mutlaka yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup, buna göre başvuru yapmış adaylar sınava tabii tutulacaktır. Sınav tarihi ve yeri başvurular tamamlandıktan sonra ilan edilecektir. İlgili tüm detaylar ve başvuruları Türkiye İş Kurumu İnternet Sitesinden takip edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim