Ülkemizde uzun yıllardır faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumu Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü aralıklarla açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Genel olarak alım ilanları Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna  duyurulmaktadır.

24 Mart 2017 tarihi saat 00.00'dan sonra Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünün yayımlanan ilanında kendi bünyelerinde istidam etmek üzere toplam 94 personel işçi alımı yapılacağı öğrenildi.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere lise ve dengi okul mezunu toplam 94 işçi alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

REFRAKTER USTASI - 8 PERSONEL
ÇELİKHANE OPERATÖRÜ - 30 PERSONEL
TAVAN VİNÇ OPERATÖRÜ - 12 PERSONEL
İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ - 10 PERSONEL
KİMYA -4 PERSONEL
METAL - 12 PERSONEL
METALURJİ - 12 PERSONEL
ENDÜSTRİYEL OTOMASYON - 6 PERSONEL

Yukarıda hangi pozisyonlar için toplam kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünün alım yapacağı 94 kişilik ilana adaylar nasıl müracaat edebilir. Alım ilanına müracaat etmek isteyenlerin talebin yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün süre boyunca İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden başvurması gerekmektedir. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim