Özel firmalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre Türkiye genelinde 2 Bin 877 silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Özel güvenlik görevlisi alımlarında adayların 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerinde uygulanacak olan esaslara sahip olmaları gerekiyor. Adayların güvenlik sertifikasına sahip aynı zamanda yenileme tarihinde ise mevzuata uygun olarak yenilenmiş olması eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Türkiye genelinde 2 bin'den fazla güvenlik görevlisi başvurularına başvuru yapabilmek için adayların firmalar tarafından yayımlanan başvuru şartlarına sahip olmaları gerekmektedir. Diğer yandan son başvuru tarihinden önce İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlamış olmak gerekiyor.

HANGİ İLDE NE KADAR GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK?

Ankara ilinde güvenlik görevlisi alımı yapılacak personel sayısı 137, İzmir ilinde silahlı silahsız sertifikaya sahip güvenlik görevlisi alımı yapılacak iş ilanı sayısı 205, İstanbul, Bursa gibi diğer büyük şehirlerde ise çok sayıda alım gerçekleşecek. Adaylar başvuru detaylarını aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak inceleyebilirler..

Başvuru için: https://goo.gl/e6D7mX