Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Türkiye geneli danışma memuru alımları yapılacak. Bilindiği gibi Kamu ve özel firmalara personel alımları Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılabilmekte. İŞKUR Türkiye genelinde 106 bin 225 personel alımı yapıyor. Rekor sayıdaki personel istihdamında danışma memuru pozisyonunda yapılacak alımlarda devam ediyor.

DANIŞMA MEMEMURU BAŞVURU ŞARTLARI;

Danışma memuru alımlarında başvuru şartlarında eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmak yeterli. Vardiyalı olarak görev alabilen danışma memurlarının diksiyonu düzgün, dış görünüme dikkat eden, iletişim beceri yüksek, dikkatli vardiyalı çalışmaya uygun olan adaylar başvuru yapabilecek. Başvurularda tecrübesi olan adaylar tercih sebebi olacak. Firmalar başvuru şartlarında farklılık gösterebilir. Diğer özel şartları için başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz.

DANIŞMA MEMURU BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye genelinde toplamda 157 danışma memuru alımları İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Adayların Türkiye İş Kurumuna üye olması ve özgeçmiş oluşturması ardından başvuru adımlarını son başvuru tarihinden önce tamamlaması gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru için: https://goo.gl/AocRBN

Editör: TE Bilisim