Ülkemiz başta olmak üzere 40'a yakın farklı ülke de hizmet göstermekte ve faaliyetlerine devam etmekte olan büyük bir mağaza şirketidir. Açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan LC Waikiki yeni personel alımı ilanları yayımladı.

LC Waikiki tarafından yayımlanan ilana göre Türkiye geneli 120'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı gerçekleştirilecek. Peki LC Waikiki personel alımı detayları nedir, LC Waikiki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki

Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

Açık Pozisyon Sayısı: 120'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

LC Waikiki tarafından yayımlanan 120'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Depo Elemanı(Part Time)
Satış Danışmanı
Satış Danışmanı - Engelli
Mağaza Personeli
Mağaza Müdürü
StajyerBölge Görsel Düzenleme Uzmanı
Ürün Sunum Uzmanı
Elektrik Teknisyeni
Depo Elemanı
Makam Şoförü
İdari İşler Uzmanı(Gıda Mühendisi)
Satınalma Uzman Yardımcısı (Dönemsel)
Organizasyonel Gelişim Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarı da yer almakta olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için LC Waikiki personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların LC Waikiki personel alımı için aşağıda ki linki takip ederek ilgili pozisyonlar için aranan şartların ne olduğu hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ