Hazır giyim konusunda Türkiye'nin lider markalarından bir tanesi olan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleri ile satış hacmini sürekli geliştirmeye çalışan LC Waikiki yatırımlarına devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için personel alımlarını sürdürmektedir.

LC Waikiki personel alımı ilanlarını şubeleri aracılığı ile yayımladığı gibi yine interaktif iş ilanları siteleri üzerinden de kamuoyuna duyurmaktadır. LC Waikiki tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki LC Waikikinin personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlara personel alımı yapacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki
Açık Pozisyon: 130'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

LC Waikiki kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 130'a yakın personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

SATIŞ DANIŞMANI
Bölge Görsel Düzenleme Sorumlusu
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI(PLANLAMA-ALLOCATION)
NETWORK MÜHENDİSİ
ENGELLİ PERSONEL
TAKIM LİDERİ
DEPO ELEMANI
ELEKTRİK BAKIM ŞEFİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
KUMAŞ TEKNOLOĞU
HABERLEŞME UZMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda LC Waikiki'nin personel alımına ilişkin olarak pozisyonlar ve bilgiler verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu linkten LC Waikiki tarafından yayımlanan tüm ilanlar görüntülendiği gibi nitelikler öğrenebilir ve müracaatları da buradan yapabilirsiniz.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim