Türkiye'nin dört bir yanın da bulunmakta olan mağazaları ile hazır giyim sektörünün öncüleri arasında yer alan LC Waikiki firması yeni mağazalara, üretim tesislerine, eski mağazalarına ve taşımacılık için çok sayıda personel alımı da gerçekleştirmektedir.

LC Waikiki personel alımı ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. LC Waikiki tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli farklı pozisyonlar için yüzlerce personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve LC Waikiki personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki
İlan Edilen Pozisyon: 110'ye Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Yukarıda detayları verilmiş olan LC Waikiki ilanına göre 120'ye yakın pozisyona personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Depo Elemanı(Part Time)
Satış Danışmanı
Depo Elemanı
Satış Danışmanı - Engelli
Mağaza Personeli
Makam Şoförü
Stajyer Bölge Görsel Düzenleme Uzmanı
Ürün Sunum Uzmanı
Elektrik Teknisyeni
İdari İşler Uzmanı(Gıda Mühendisi)
Mağaza Müdürü
Satınalma Uzman Yardımcısı (Dönemsel)
Organizasyonel Gelişim Uzmanı

BAŞVURULAR HAKKINDA

LC Waikiki personel alımı ilanına müracaat etmek isteyenlerim aşağıda ki bağlantıyı takip etmesi ve alım yapılan illerin nereler olduğu, pozisyonlar için aranan şartların neler olduğu hakkında bilgi sahibi olarak müracaatlarını aynı link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim